Kommuner & Institutiuoner

Der ligger meget arbejde for kommunerne i at vedligeholde skoler, børnehaver, vuggestuer og andre offentlige bygninger, og her kan Malerfirmaet Peer Hernvig være jeres kompetente og stabile samarbejdspartner, når det kommer til malerarbejdet.

Vi har gennem tiden stået for maleropgaver på både skoler, offentlige kontorer og andre store bygninger. Vi har med andre ord ekspertisen og ressourcerne til at løfte opgaverne.

Veluddannede malere

Alle malere i firmaet er veluddannede fagfolk, hvilket er jeres garanti for, at alt malerarbejde udføres i højeste kvalitet fra inderst til yderst.

Det giver en fremtidssikret løsning, hvor der er lagt vægt på såvel grundarbejde som den finish, der giver det flotte resultat.

Få tilbud på malerarbejde

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle typer malerarbejde for kommuner og institutioner.

Vi arbejder på hele Sjælland, dog især i Nordsjælland og byerne Ølstykke, Frederikssund, Skibby, Jægerspris, Slangerup samt hele København og omegn.