Flyttelejligheder

Hos Malerfirmaet Peer Hernvig har vi gennem flere år samarbejdet med boligselskaber og boligforeninger i forbindelse med malerarbejde i flyttelejligheder. Vi udfører også gerne malerarbejde på vedligeholdelskonto.

Derfor er vi et oplagt valg, når I har brug for et malerfirma til at sikre de nye lejere en flot og indbydende lejlighed at rykke ind i.

Alt malerarbejde i flyttelejligheder

Vi udfører alle typer malerarbejde i både store og små lejligheder. Det gælder alt fra maling af vægge, lofter og gulve til spartelarbejde og opsætning af filt, væv og tapet i hele lejligheden eller i et enkelt rum.

De fleste flyttelejligheder har vi for boligselskaber, men vi tilbyder også gerne vores ekspertise til private, som har brug for fagfolk til at stå for malerarbejdet i lejligheden inden udflytning eller indflytning.

Få tilbud på flyttelejlighed

Om du er administrator for et boligselskab, der har brug for en fast aftale med et malerfirma, eller om du som privat bare har brug for en maler i et par dage i lejligheden, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på klargøring af flyttelejlighed.

Malermester Peer Hernvig kan stå for malerarbejdet i flyttelejligheder på hele Sjælland. Fra basen i Frederikssund rykker vi ud til kunder i Skibby, Slangerup, Ølstykke, Jægerspris og andre byer i Nordsjælland samt i København.